Kaikkien aikojen lempipaikka

Ihana kasvattini Viivi (P-pentue) heitti meille haasteen blogissaan ja pyysi kertomaan meidän porukan kaikkien aikojen lempipaikoista. Kuten viime syksyn 2011 tunnustuksessa, niin jälleen mennään ikä-/ arvojärjestyksessä. Itse oikeutetusti ensimmäisenä lempipaikastaan kertoo Elea.

Minun, Elean, kaikkien aikojen lempipaikkani sijaitsee nykyään takkahuoneen nojatuolilla olevassa pesässä. Tykkään olla siinä siksi, että tässä pesässä on riittävä pehmeys, siihen käy iltapäiväaurinko ja talvella siihen osuu mitä ihanin takkatulen lämpö.

Elea_ja_lempipaikka.jpg

Elea_ja_lempipaikan_nautinto.jpg

Tässä on hyvä köllötellä.       

                                                                     Ja hoitaa itseään (vähän tärähtänyt kuva..).

Minun, Gerin, kaikkien aikojen lempipaikka on oman ihmiseni aikanaan jostain mistä lie Istanbulista itselleen ostama nahkainen rahi. Siinä ei ole palvelijani pahemmin jalkojaan leputellut, koska MINÄ, Geri, pötköttelen siinä jatkuvasti. Tämä rahi on mukavasti keskellä takkahuonetta ja tykkään siitä, koska siihen käy iltapäiväaurinko, rahin täyte on täydellisesti vartaloni muotoja noudattava ja talvella takkatulen lämpö osuu siihen ihanasti. Kuulostaako jo tutulta..?!

Geri_ja_lempipaikkakatse.jpg

Geri_ja_lempipaikka.jpg

 Tässä on niin ihana pötkötellä.

Geri_ja_lempipaikan_rauha.jpg

                                         Ja sen kuvaamisen voisi LOPETTAA...

Minun, Paronin, kaikkien aikojen lempipaikka sijaitsee takkahuoneen sohvalla. Yllätys..! Siellä on minua varten ihan täydellinen pesä. Tässä pesässä yhdistyy oikealla tavalla pehmeys, tukevuus ja joustavuus. Lämpimän ilmapiirin ansiosta se on täydellinen päikkäripaikka.

Paroni_ja_lempipaikan_lampo.jpg

Paroni_ja_lempipaikka.jpg

 

Tässä mä vaan nautiskelen. Ai, että täällä on lämmintä...

Minun, Auroran, kaikkien aikojen lempipaikka tähän mennessä sijaitsee kiipeilypuun ylimmässä pesässä. Kiipeilypuu ei sijaitse takkahuoneessa, enkä ole vielä koskaan kokenut noiden muiden puhumaa jotain takkatulen lämpöä, joten pesä on mun juttu. Me valloitettiin se mun veljen Aarteen kanssa (A-pentue), mutta sitten Aarre muutti pois ja olen saanut pitää koko pesän itselläni. Pesä on niin ihana, kun sieltä voi nähdä koko meidän kodin liikkeet, mutta olla kuitenkin suojassa korkealla kaikesta muusta.

Aurora_ja_Aarre_lempipaikassa.jpg

Aurora_ja_lempipaikka.jpg

  Tässä pesässä on vietetty monta hyvää ja rauhaisaa hetkeä leikin ja riehumisen lomassa.

Ja sitten vielä meidän palvelijoiden kaikkien aikojen lempipaikka: Se on oma koti omien karvatassujen kanssa. Omassa kodissa on ihana rentoutua tai touhuta omia juttuja kaikessa rauhassa.

Kiitos taas haasteesta Viivi! Laittoi meidät miettimään, miten ihanaa elämä onkaan omissa lempinurkissa. Haastamme jokaisen tämän lukijan pohtimaan samaa omissa lempinurkissa ja erityisesti haluaisimme kuulla viime aikoina hiljaa olleista Marplesta ja Columbosta: Mitkä ovat teidän kaikkien aikojen lempipaikat?