Redcheetah's

Redcheetah's-tarina sai alkunsa vuonna 2004, kun meille muutti toiseksi abyksi punainen Gepardi-kissa eli Proxima Gepardi. Gepardin eli Gerin myötä kissaharrastukseni syveni melkein kertaheitolla. Aloimme käymään Gerin kanssa näyttelyissä. Kun niissä tuli menestystä, niin 'se oli menoa'.. Pikkuhiljaa mielessä alkoi pyörimään ajatus Geristä pentujen emona. Suuri kiitos Gerin kasvattajalle Annelle ja myös muutamille muille, jotka alkoivat myös kannustamaan kasvattamisen aloittamisessa. Geri.jpgHuolellisen harkinnan jälkeen päätin hakea kasvattajanimeä keväällä 2005. Kasvattajanimen pähkäily olikin sitten oma prosenssinsa, mutta päädyin nimimietinnässä kunnioittamaan innoittajaani ja kantaemoa Geriä. Näin kasvattajahakemukseen valikoitui nimeksi punainen gepardi = Redcheetah's.

Kasvattajanimeni on englanninkielinen, koska se kuulosti jotenkin paremmalle, kun kasvattaa elegantteja ja ulkoisesti hyvin hienostuneita abessinialaisia. Ensimmäisten pentujen myötä nimeämiskäytännöstäni tuli kuitenkin hassu sekoitus englantia ja suomea. Haluan antaa pennuille jo rekisteröimisvaiheessa selvät ja muistettavat nimet. Monelle kasvatilleni se rekisterinimi onkin jäänyt myös kutsumanimeksi, mistä olen iloinen.

Redcheetah's-kasvattajanimen alla minulla on tavoitteena kasvattaa toki terveitä ja rotustrandardit täyttäviä abyjä, mutta ennen kaikkea persoonallisia, ihmisläheisiä ja omat ihmisensä täysin hurmaavia abyjä.

Redcheetah's-kasvattajanimelläni olen kasvattanut yli kymmenen pentuetta. Monenlaisia tapahtumia on jo tässä matkan varrella tullut vastaan. Kaikki toimintani myös kissakasvatukseni perustuu pääasiallisesti tietoon pohjautuvaan tunteeseen. Siksi onkin hyvä kerätä tietoa avoimin mielin, koskaanhan ei tiedä mitä vastaan tulee. Olen kartuttanut kissatietouttani myös 'kissaopintojen' parissa. Voit tutustua niihin tarkemmin tästä.