Tunnustus

Syyskuussa 2011 saimme bloggaajatunnustuksen ihanilta Viiviltä ja Säteeltä.
Olen otettu, että tällainen tunnustus saatiin. Suuri Kiitos!

blogawards.jpg

Tunnustuksen saajan pitää:

1. Kiittää tunnustuksen antajaa.
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.

 Meillähän tämä tunnustusten tekeminen menee tietenkin ikäjärjestyksessä siten, että huomiota saa eniten vanhin Elea, toiseksi eniten Geri ja Paronin ystävällisyys joustaa tälläkin kertaan vain pariin tunnustukseen.viininhimo.jpg

 

 

1. Olen meillä oma pieni karvainen hengityshajuanalysaattori. Tapanani on haistella ihmisten hengitystä työntämällä nenäni ihmisen suuhun esimerkiksi illanvieton jälkeen tai kun meille tulee käymään joku mielestäni mukava ihminen.
2. Tykkään monesta kissalle vähän ehkä erikoisesta mausta: vihreistä oliiveista, poltetuista tulitikuista ja alkoholista, erityisesti viinistä.
3. Kun olen tosi riemastunut ja otan höpöjuoksuspurtin karjaisen isomman kissaeläimen tavoin aina kääntyessäni.
4. Olessani levoton, liikun ympyrää esimerkiksi: keittiö-eteinen-olohuone tai eteinen-kylpyhuone-olohuone tai sitten ihan vain vaikka sohvan ympäri.

  

 

 

 

Geri_ulkoilee.jpg5. Mielestäni meillä asuvat vain minä Geri, poikani Paroni ja oma luottoihmiseni. Näyttää meillä hengailevan sellainen miespuolinenkin ihminen. Tosin ei sillä tyypillä ole mitään merkitystä minulle.
6. Saan parhaiten huomiota näykkäisemällä omaa ihmistäni esimerkiksi pepusta. Tosin nykyään näyttää huomaavan pelkästä tassukosketuksesta. Hyvin koulutettu!
7. Tykkään tassuttaa vain ja ainoastaan paljasta kaulan ihoa. Kaikki muu on turhaa.

 

 

 

paroni_ja_paradise_oskarin_kosketus.jpg

8. Olen tassukosketusaddikti. Osaan ottaa kontaktia koskettamalla tassulla ilman kynsiä hellästi tai tompsauttaa kynsien kera tassullani saadakseni huomiota.
8+1. Osaan kaatua rennosti suoraan neljältä tassulta kyljelleni / selälleni maahan kellimään.


 

 

 

 

  Kun ei olla oikeasti bloggaajia, niin en jaa virtuaalista tunnustusta eteenpäin, vaan annan ajatuksellisen tunnustuksen kaikille kasvateilleni ja niiden omistajille. Olen todella onnekas ja kiitollinen, että tiemme ovat kohdanneet.