geri_porvoo_30092006_hs-kuva.jpgIC Proxima Gepardi (ABY o)

Syntynyt: 21.1.2004 - punainen naaras kastraatti

Vanhemmat
Isä: EC Private Dancer van de Abbai (ABY n)
Emo: CH Proxima En Hedu'Anna (ABY n)
Sukutaulu

Testitulokset
PRA: negatiivinen, PK: negatiivinen, Patella luksaatio: 0/0, Veriryhmä: A

Olen Proxima Gepardi, kutsumanimeltäni Geri. Olen punainen abessinialainen ja Elean 'kaveriksi' aikanaan otettu. Pöh, se mitään kaveria olisi tarvinnut, mutta onhan meistä tullut liittolaiset aikaa myöten. Meidän roolijako on selvä: minä kerjään ruuan, poistun paikalta ja Elea saa ruuat. Näin pysymme väleissä...

Olen sielukas sekoitus viehättävää neitiyttä ja ehdotonta oman tien kulkijaa. Olen kuulemma äärimmäisen viehättävä, kun neitimäisesti keikistelen ja kallistan päätäni sievästi. Tosin kasvojeni ilmettä on usein kutsuttu sanoilla: 'naughty aby look'. Nämä sanat olen kuullu monesti näyttelyissä, joissa kävinkin menestyksekkäästi, kunnes tympiinnyin siihen touhuun. Ja se ei jäänyt epäselväksi omalle ihmiselleni.

Myös letkeän liehuva kulkutapani herättää ihastusta, kun partioin kotiamme ympäri. Minua voikin kutsua tämän talouden poliisiksi. Vahdin omaa ihmistäni, vartioin talon tapahtumia ja paimennan poikaani tarpeen tullen. Myönnän, että olen ehkä vähän tiukkis. Teen tämän kaiken kuitenkin hyvästä sydämestäni. Haluan aina kulkea omaa tietäni ja tuntea kaikki neljä tassuani maata, tuolia, pyötää jne. vasten. Siksi minulle on myös ominaista, että sylissä en viihdy, mutta haluan olla lähellä. Liikunkin kuin sellainen pieni punainen varjo oman ihmiseni perässä.

Lempinimeni: Kepsukka, Kepardinjos, Gerbera, Kissa Gepardi, Missikissa, Liehulanne

Lempiharrastukseni: Vahtiminen (oman ihmiseni)

Lempiruokani: raksut

Hassu tapani: Nukuttaa oma ihmiseni iltaisin kaulaa vasten kehräten.

Tunnuslauseeni: Kuljen omaa polkuani.

Katso Gerin näyttelytulokset 

Tutustu muihin kissoihini: Elea, Paroni, Aurora

Takaisin Abyni -sivulle