1.pentue: Paistepäivän pentusetP-pennut_pesassa.jpg

Syntymäaika: 26.4.2006
Emo: IC Proxima Gepardi (ABY o)
Isä: Amhara's Ianus (ABY n)
Sukutaulu

Ensimmäinen Redcheetah's-pentue näki päivän valon huhtikuun lopussa 2006. Tämä kissarakkaus suunniteltiin molempien kissojeni kasvattajien kanssa ja käytännön järjestelyt olivat varsin helppo järjestää. Se kevät ja kesä 2006 oli lämmin ja helteinen. Tälläinen kesä ei voinut olla vaikuttamatta pentujen nimiin. Ensimmäisen pentueen kyseessä ollessa oli äärimmäisen kiehtovaa ja jännittävää seurata pienten abyjen kasvua ja kehitystä.
Pouta_2kk_KK.jpg

1. pentu: Redcheetah's Pouta - riista tyttö

Pentueen esikoinen. Äitinsä tapaan oman tiensä kulkija, mutta pykälää pehmeämpi versio Geristä. Perusluonteeltaan todella kiltti, mutta erittäin määrätietoisesti mielipiteensä esiintuova aby-neiti. Pouta, tätä nykyä Viivi on ottanut vahvan ykköskissan aseman hyvän ystäväni kodissa. Lisää Viivin kuulumisia löytyy täältä.

 Pilvi_2kk.jpg

2. pentu: Redcheetah's Pilvi - riista tyttö

Toisena syntynyt riistatyttö. Äärimmäisen viehättävä niin ulkoisesti kuin luonteensakin puolesta. Pieni, täydellinen aby. Pilvi asuu Turun lähellä kahden karvaisen kissakaverin seurana kodissa, josta olen hyvin kiitollinen, että Pilvi sai juuri oikean kodin. Lisää Pilvin kuulumisia löytyy täältä.

 

3. pentu: Redcheetah's Pontus - punainen poikaPontus_2kk.jpg

Tämän pentueen touho. Pentuna Pontukselta ei virta eikä tekeminen loppunut kesken. Pontus sai juuri oikeanlaisen kodin Tampereen suunnalta, jossa oli jo kissa odottamassa energistä, uutta kissakaveria. Aikustumisen myötä Pontuksen meno on tasoittunut ja tätä nykyä Pontus-herra keskittyykin viettämään letkeitä kastraattikollipäiviä karvaisten kavereidensa kanssa sekä ohjailemaan palvelusväkeänsä riittävässä ruoan tarjonnassa. 

 

4. pentu: Redcheetah's Paroni - sininen poikaParoni_2kk.jpg

Pentueen kuopus. Pienestä pitäen kaikkien kaveri ja sellainen tilanteiden tasoittelija. Paroni kävi vanhempieni luona kokeilemassa yksin asumista, mutta palasi äitinsä helmoihin, kun ainoana kissana oleminen tuotti stressiä. 

 

 

 

Takaisin pentueet-sivulle