3.pentue: Susannan silmäterät

Syntymäaika: 23.1.2008
Emo: GIC Redcheetah's Pouta (ABY n)
Isä: EC Rackarkatten's Paco Rabanne (ABY o)
Sukutaulus-pennut.jpg

Kolmas Redcheetah's pentue syntyi nopeasti toisen pentueen perään jo tammikuussa 2008. Tämä pentue syntyi yhteistyössä hyvän ystäväni Susannan kanssa. Susannalla on ensimmäisen pentueeni toinen riista tyttö Redcheetah's Pouta, joka sai Susannan hurahtamaan täysin tähän kissatouhuun. Tässä pentueessa isänä oli Ruotsista Suomeen muuttanut aby-herra.

1. pentu: Redcheetah's Siiri - punainen tyttösiiri_10vko.jpg

Pentueen esikoinen. Siiriä kuvaa parhaiten sanat: kaunis säheltäjä. Siiri ehtii joka paikkaan ja kaikkeen mukaan, mutta toisaalta käpertyy myös mieluusti kainalokissaksi omien ihmisten kainaloon. Siiri asuu Saagan kanssa samassa erinomaisessa kodissa Helsingissä.

2. pentu: Redcheetah's Säde - riista tyttösde_10vko.jpg

Toisena syntynyttä Sädettä kuvaa parhaiten sanat: ylienerginen touho. Säteen suuret silmät ja korvat ovat todelliset katseen vangitsijat. Säde jäi syntymäkotiinsa emonsa parhaaksi ystäväksi. Lisää Säteen touhukkaita kuulumisia löydät täältä.

3. pentu: Redcheetah's Saaga - beige tyttösaaga_10vkop.jpg

Pentueen kuopus Saaga on viisas, itsetietoinen ja rohkea aby. Tämä pentueen omalaatuisin kissa, kun kaksi muuta sähläsi ja sähelsi, niin Saaga käytti ensin päätään ja sitten vasta toimi. Parivaljakko Saaga ja Siiri asuvat samassa erinomaisessa kodissa Helsingissä.

 

Takaisin pentueet-sivulle

 

saagasade_.jpgsaagasiiri.jpg

s-pentue_3.jpg