12. pentue: Ritvan rakkaatR-pentue_3kk_p.jpg

Syntymäaika: 15.7.2014
Emo: SC Redcheetah's Aurora (ABY o)
Isä:  CH Hjortronstigens Private Dancer (ABY n)
Sukutaulu

 

Oma Aurorani synnytti kahdennentoista Redcheetah's-pentueen aamuyöstä täysin laskettuna päivänä. Pentueessa syntyi kolme suloista, punaista pienokaista. Pennut syntyivät vauhdilla luonnollisesti parissa tunnissa. Aurora  on osoittautunut heti pentujen syntymästä lähtien oikeaksi superemoksi. Pentujen aukaistua silmänsä ja päästyä liikkeelle niiden luonteet ovat tulleet vahvemmin esiin. Kaikista kolmesta on kasvanut reippaita, ihmisläheisiä ja kilttejä abyjä. Hurmaava punainen trio!

 

Redcheetah's Rufus (ABY o) - punainen poika
Pentueen tumma alien poika. Rufus on tämän pentueen varautunein tyyppi. Mutta se ei tarkoita, että se olisi jotenkin arka. Rufus vaan miettii tarkemmin ennen kuin sääntää suin päin touhuamaan. Rufus onkin hypyissä vähän muita edellä, kun se ensin miettii ja sitten tekee. Suurilla korvillaan ja pohtivalla katseellaan Rufus hurmaa salakavalasti. Painileikeissä Rufus on antanut veljelleen hyvän harjoitusvastuksen. Kyllä menoa on riittänyt näillä veljeksillä.

 

 rufus_310814.jpgtummepi_poika_090814.jpg

 

 

 

 

Rufus_25kk.jpg

Redcheetah's Ruusu (ABY o) - punainen tyttö
Pentueen vauhdikas tyttö on ottanut paikkansa poikien kanssa. Ruusu laittaa pojat järjestykseen ja poikien painiessa se keskittyy muihin ehkä ei niin rajuihin juttuihin. Ruusu ottaa tosi aktiivisesti kontaktia ja tulee saman tien herätyään kehräten luokse. Varsin avoin ja valloittava pieni aby-neiti.

 ruusu_310814.jpgtytteli_090814.jpg

 

 

 

 

 

 

Ruusu_25kk.jpg

Redcheetah's Rasmus (ABY o) - punainen poika
Pentueen iso poika. Rasmus on tämän pentueen painijapoika. Rasmuksesta ei virta lopu ihan heti. Ihmisiä kohtaan Rasmus on todella rohkea ja avoin tyyppi. Se ottaa ja hakee kontaktia todella aktiivisesti. Kun Rasmuksen ottaa syliin, niin kehräyskone käynnistyy samantien. Hurmaava pieni aby-herra.

vaaleampi_poika_090814.jpg

rasmus_310814.jpg


Rasmus_25kk.jpg

Pentujen kuvia lisää:

0-1,5 kk kuvat

1,5-3 kk kuvat

Takaisin pentueet-sivulle