11. pentue: Williä wiehkeyttä ja Waarallista walloitusta

Syntymäaika: 5.2.2013w-pentue_35vkoa.jpg
Emo: Redcheetah's Linnea (ABY o)
Isä: Jollinooran Belegrino (ABY p)
Sukutaulu

Yhdestoista Redcheetah's-pentue syntyi täysin laskettuna päivänä ja tietenkin aamuyöstä, jotta ihmiskätilöiden hermoja ja jaksamista testattiin kunnolla. Linnea synnytti kolme suloista pienokaista. Ensimmäisen ja kahden jälkimmäisen pennun välinen pidempi syntymäväli koetteli jo jaksamista, mutta onneksi kaikki syntyivät lopulta hyvin. Linnea on osoittautunut tosi huolehtivaksi ja suojelevaksi emoksi. Pentujen alkutaipaleella on ehditty muuttaa pesää jo tosi monta kertaa, ettei kukaan vie näitä suloisia pienokaisia.

wenla_35vkoa.jpg


Redcheetah's Wenla (ABY p) - beige tyttö
Tämä pieni abyneiti on emonsa kaltainen viehkeä, vauhdikas ja valloittava pikkuaby. Kasvamisen myötä Wenla on näyttänyt vauhdikkaan luonteensa ja kuinka pikkukisu voi ehtiä kaikkialle ensimmäisenä. Joka unilla patterit ladataan aina täyteen, että jaksaa riehua ja touhuta täysillä.


walo_35vkoa.jpg

Redcheetah's Walo (ABY p) - beige poika
Tämä pieni abypoika on isänsä kaltainen itsevarma, tekemisiään harkitseva mutta päättäväinen pikkuaby. Walo todella pohtii ja tarkkailee ensin ennen kuin ryhtyy toimeen. Harkitut askeleet vievätkin usein haluttuun lopputulokseen eikä tule turhia yrityksiä. Tämä pikkukissaherra on pienenä jo aikamoinen sylikisu.woitto_35vkoa.jpg

Redcheetah's Woitto (ABY p) - punainen poika
Tämä pieni abypoika on todellinen punainen abypoika jo heti pienestä pitäen: kun kohtaan ihmisen, valloitan hänet samantien. Woitolla on pienestä pitäen voitokas asenne ja luonne. Kaikki kasvun vaiheet ovat menneet mallikkaasti ja helposti.

Ensimmäisiä kuvia W-pentueesta löydät täältä.

W-pentujen viikonlopun 9.-10.2.2013 tunnelmia löydät täältä.

3,5 viikon ikäisinä otettuja kuvia W-pentueesta löytyy täältä.

6,5 viikon kuvia W-pentueesta löytyy täältä.

Takaisin pentueet-sivulle