10.pentue: Anun arvokkaat aarteet3.paivana_p.jpg

Syntymäaika: 7.1.2012
Emo: Redcheetah's Minttu (ABY o)
Isä: Proxima John Carter of Mars (ABY n)
Sukutaulu

Kymmenes Redcheetah's-pentue syntyi suotuisten tähtien alla. Minttu synnytti neljä ihanaa, punaista pienokaista tammikuisena lauantai iltana. Pennut syntyivät vauhdikkaasti parissa tunnissa. Minttu täytti kaikki palvelijansa synnytykselle asettamat toiveet. Hyvä Minttu! Pentujen syntymän jälkeen pesälaatikossa alettiin elämään jännittävää pikkupentuaikaa Mintun hellässä huomassa ja tarkassa valvonnassa. Minttu osottautui superemoksi kaikin puolin.

A-pentue on nelikkona erittäin tasainen, mistä olen erittäin iloinen. Kaikki ovat luonteeltan erittäin ihmisläheisiä ja energisiä pentuja. Ulkonäöllisesti kaikki ovat väriltään syvänpunaisia ja aby-ilmeeltään tasapainoisia pikkukissoja.

Redcheetah's Aarre (ABY o) -punainen poika
Tämä pieni kissaherra on todellakin punainen abypoika pienestä pitäen: paljon painia ja touhua. Kun tähän touhukkuuteen on yhdistetty suuri ihmisläheisyys, niin Aarre on todellinen valloittava ja sydämmen sulattava Aarre.

Redcheetahs_Aarre_7vko.jpg

Redcheetah's Aurora (ABY o) - punainen tyttö
Tämä neiti on pentueen linssilude: kun kamera käy, niin tämä neiti löytää tiensä kuviin vaikka syöksymällä. Aurora todellakin tietää, että on ulkoisesti erittäin sievä.

Redcheetahs_Aurora_7vko.jpg

Redcheetah's Amelia (ABY o) - punainen tyttö
Tämä neiti on tässä pentueessa se seurailija, eihän kaikki voi olla ykkösiä. Amelia on näistä pentusista se harkitsevin liikkeissään. Mutta tämähän ei tarkoita, että Amelia olisi mitenkään hidas saati arka. Järjen käyttö on sallittua myös pikkukissoilla.

Redcheetahs_Amelia_7vko.jpg
Redcheetah's Alma (ABY o) - punainen tyttö
Tämä pikkuneiti on pienestä pitäen kulkenut omia polkujaan. Heti ensimmäisestä viikosta lähtien Alma on oppinut ihmiskäden hyvää tekevän tehtävän. Almasta on kasvanut erityislaatuinen neiti, joka varmisti itselleen oman kodin emonsa luona jo varhain.

Redcheetahs_Alma_7vko.jpg

Ensimmäisenä päivänä:

1.paivana.jpg

2-viikkoisina

Punainen_kukkuu.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5-viikkoisina

A-pentue_5vkoa.jpg

A-pentujen 5-viikkoiskuvia löytyy valokuva-albumista.

A-pentujen 7-viikkoiskuvia löytyy valokuva-albumista.

A-pentujen 9-viikkoiskuvia löytyy valokuva-albumista.

A-pentujen 16-viikkoiskuvia löytyy valokuva-albumista.

Aarteesta uudempia kuvia löytyy valokuva-albumista.

 

 

Takaisin pentueet-sivulle