6.pentue: Miian mussukat ja Santerin söpöläiset

Syntymäaika: 22.4.2010
Emo: CH Redcheetah's Siiri (ABY o)
Isä: Saltvig's Webster (ABY a)
Sukutaulu

Kuudes Redcheetah's pentue syntyi ehkä jo perinteisesti huhtikuussa. Tämä pentue syntyi siskosten Siirin ja Saagan loistavaan kotiin. Tässä pentueessa isänä oli Tanskasta Ruotsiin muuttanut hurmaava aby-herra. Tämän pentueen syntymä tuntui kuin lahjalta monen vaikeuden jälkeen. Nimittäin Siiri osoittautui erinomaiseksi ja itsenäiseksi äidiksi: illalla nukkumaan mennessä pienet olivat vielä masussa ja aamulla ne olivatkin siististi pesässä. Kaikki tapahtui siis täysin luonnollisesti Siirin ihmisten nukkuessa. Näin ollen emme tiedä missä järjestyksessä pennut syntyivätkään. 

Redcheetah's Milja - punainen tyttö

Tämän pienen neidin on ollut pienestä pitäen hyvä olla ihmisen lähellä. Pentukodissa joka aamuiset sylihetket olivat olennainen osa päivän rutiineja. Kasvaessaan tämä neiti on osoittaunut varsinaisen vauhdikkaaksi poikatytöksi tai ketun poikaseksi. Joka tapauksessa oikea sydämmien valloittaja kaikessa suloisuudessaan ja välittömyydessään. Milja muutti kokeneenmilja_14vko_2.jpg aby-ihmisen parhaaksi ystäväksi Helsinkiin.

milja_5_vkoa.jpg

milja_14vko.jpg

 

 

 Redcheetah's Minttu- punainen tyttö

Tämän neidin isot silmät ovat vanginneet katseen pienestä pitäen. Todellakin tämä neiti myös nauttii ihailevista katseista. Minttu on tässä kaksikossa se vähän itsenäisempi ja rohkeampi neiti, mutta ennen kaikkea katseen vangitseva, oikea abyprinsessa. Minttu muutti viettämään oikeita prinsessapäiviä Lappeenrantaan omaan erinomaiseen kotiin.

minttu_5vkoa.jpgminttu_14vko.jpgminttu_rurok_220810_p.jpg

 

 

punaiset_pallerot2.jpg

siiri_ja_punainen_onni_p.jpg

mimmi_minttu_4vko.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

minttu_ja_ruokkiva_ksi.jpgminttu_ksipesss.jpgminttu_milja_14_vko.jpg

 minttu_milja_7vko2.jpg

 

 

 

Takaisin pentueet-sivulle