CH Marica IQ (ABY o)kasper_1v_poseeraus.jpg

Syntynyt: 30.6.2009 - punainen uros kastraatti

Vanhemmat
Isä: EC Marica Orion On Fire (ABY o)
Emo: IC Marica Myhra Sweet Sokine (ABY o)
Sukutaulu

Testitulokset
PRA: kantaja , PK: negatiivinen , Veriryhmä: A

Olen Marica IQ, kutsumanimeltäni Kasper. Olen punainen abessinialainen ja hassu herra Tanskalainen. Niin siinä sitten vaan kävi, että sehän oli rakkautta ensi silmäyksellä. Olin pienestä pitäen ollut kasvattajani paras ystävä. Hän jutteli minulle, että minulle pitäisi löytää hyvä, näin erityistä kissaherraa ymmärtävä koti. Noo, minä otin asiat tosissani ja käytin kaikki tilaisuudet hyväkseni, kun synnyinkodissani kävi vieraita. Sitten lokakuussa 2009 tuli käymään vaalea Suomi-neito punaisen ylvään aby-neidin kanssa. Minähän päätin, että nyt-tai-ei-koskaan.. Luonteeni mukaisesti olin heti täysin kaveria: kehräsin, kaveerasin minkä ehdin ja nukuin hänen polvitaipeessaan yöt, sen aikaa kun Suomi-neidon aby-neiti riiusteli sukulaiseni kanssa. Ja onnistuin niin hyvin, että eihän tämä Suomi-Neito pystynyt unohtamaan minua, joten nyt asun sitten Suomessa.

Sopeutuvaisena luonteena kotiuduin hyvin uuteen kotiini. Kutsumanimenikin tunnistin jo muutaman kuukauden kuluttua omien ihmisten hämmästykseksi, kun kuulemma meno on välillä niin vauhdikasta, että on uskomatonta kuulon olevan päällä.. Minkäs sille voi, kun olen täynnä intoa kaikkeen touhuun kuten hiiri- ja huiskaleikkeihin. Jos niitä ei harrasteta riittävästi, niin yritän saada muista kissakavereista vauhtikaveria itselleni. Sekös toisia riemastuttaa.. Jep! Mutta ihmisläheisyyttäni ja hassua vahvaa kehräysääntäni nuo jaksavat ihastella. Olen kuulemma mainio pakkaus!

Vauhdikas energiani pisti tämän ensimmäisen Suomen kotini sekaisin, koska halusin aina ja kaikessa olla ykkönen. Kaikkien hyvinvoinnin kannalta oli parasta, että minä muutin oikeaan omaan kotiin, missä saan olla nelijalkainen ykkönen.

Lempinimeni: Minimies, Kapsukka, Kapsis, Herra Tanskalainen, Jannu

Lempiharrastukseni: Villisti juokseminen

Lempiruokani: Kaikki ruoka

Hassu tapani: Liukas liikkeisenä vilahdan tarvittaessa vaikka muiden kisujen mahan alta.

Tunnuslauseeni: Kehu Kasper päivässä.

Katso Kasperin näyttelytuloksia.

Takaisin Ihanaiset kollit -sivulle