2.pentu: Tanskan tuliaiset

Syntymäaika: 28.11.2007tt_tiimi_nukkuu.jpg
Emo: IC Proxima Gepardi (ABY o)
Isä: EC Pellburn Canadian Star of Marica (ABY n)
Sukutaulu

Toinen pentue syntyi kaukorakkauden tuloksena marraskuun lopussa 2007. Alunperin loppukesäksi suunniteltu pentue siirtyi talvipentueeksi. Tämän pentueen isä asustelee Tanskassa Marica-kissalassa. Tämä jo Atlantin takaa Tanskaan lentänyt herra ei ole enää matkustelevaa sorttia, joten Geri kävi viikon kestäneillä treffeillä Tanskassa.

1. pentu: Redcheetah's Tähti - riista tyttöthti_n2kk.jpg

Täydellinen riistatyttö. Tähti oli käytökseltään päällisin puolin niin siveän kiltti, mutta salakavalan touhukas ja itsepäinen. Tämän neidin kieltäminen oli lähinnä vitsi; siinä sai niin tapetit kuin vessapaperirullat oman tähdellisen kohtelun. Tähti sai täydellisen kodin Gerin kasvattajan luona. Valitettavasti Tähti oli ilonamme aivan liian lyhyen aikaa. Vaikean sairauden uuvuttamana Tähti siirtyi tuikkimaan kissojen taivaaseen vain reilun vuoden ikäisenä jättäen jälkeensä paljon hyviä muistoja ja syvän kaipauksen.

2. pentu: Redcheetah's Tarmo - punainen poikatarmo_2kk.jpg

Touhukas punainen poika. Jos ensimmäisessä pentueessa Pontus oli energinen, niin Tarmo oli vielä potenssiin 'jotain'. Niin kiltti mutta niin aikaansaava ja tarmokas. Tarmo, tätä nykyä Columbo asuu erinomaisessa kodissa Turussa. Columbon sai kesällä 2009 'pikkusiskon' Miss Marplen (Redcheetah's Vilja). Tästä vauhtikaksikosta löydät tietoja heidän omilta kotisivuilta sekä lisää seikkailuja blogista.

 

Takaisin pentueet-sivulletahti.jpg

tarmo.jpgtarmotahti_.jpg

tarmo_touhu.jpg

 

 Alimmat kuvat: Pia Ojanen