4.pentue: Viivin viipeltäjät

Syntymäaika: 4.4.2009vilja__viola.jpg
Emo: GIC Redcheetah's Pouta (ABY n)
Isä: EC Rackarkatten's Blue Sunny Boy (ABY a)
Sukutaulu

Neljäs Redcheetah's pentue syntyi huhtikuussa 2009. Myös tämä pentue syntyi yhteistyössä hyvän ystäväni Susannan kanssa. Samankaltaisuudet jatkuvat kolmannen pentueen kanssa, sillä myös tässä pentueessa isänä oli Ruotsista Suomeen muuttanut viola_9vko.jpghurmaava aby-herra.

1. pentu: Redcheetah's Viola - sininen tyttö

Pentueen esikoinen. Tämä kissaneiti on viehkeän ulkomuodon lisäksi oikea kävelevä kehruukone. Se kone käynnistyy pelkästä katseesta. Myös pitkät aamu-unet ja yhteiset aamuhetket ovat Violalle tärkeitä. Viola muutti Gerin kasvattajan luokse hurmaamaan sinisen värin lumolla riistan värisiin abyihin tottuneet.

 

2. pentu: Redcheetah's Vilja - riista tyttövilja_9vko.jpg

Pentueen keskimmäinen. Vilja ei tunne käsitteitä varauksellisuus tai pelko, vaan on aina valmiina uusiin seikkailuihin tai tutustumaan uusiin ihmisiin. Viljan mutkaton suhtautuminen ruokaan on jotain aivan uskomatonta; kaikki käy ja varsinkin jos sen saa sylissä. Vilja, tätä nykyä Miss Marple asuu setäpuolensa Columbon (Redcheetah's Tarmo) kanssa samassa erinomaisessa kodissa Turussa. Tästä vauhtikaksikosta löydät tietoja heidän omilta kotisivuilta sekä lisää seikkailuja blogista.

 

3. pentu: Pikkuenkeli - sininen tyttö

Tässä pentueessa törmäsin ensimmäistä kertaa tilanteeseen, kun pennulla ei ole kaikki kunnossa. Valitettavasti tämä pieni, kaunis enkelityttö oli luonamme vain hetken.

 

Takaisin pentueet-sivulle

 vilja_10vko.jpgviola_7vko_.jpg

v-pennut.jpg